duminică, 7 aprilie 2013

Peggy Sage

Publicat de Unknown la 04:12
O parte din achizitiile de la Peggy Sage.

"Peggy Sage este lider mondial in domeniul cosmeticelor profesionale. Un brand, zeci de produse, sute de idei, mii de clienti.
Marca Peggy Sage a patruns pe piata incepand cu anul 1925 prin produsele de manichiura si pedichiura. Acest brand este prezent pe 5 continente si in peste 60 de tari venind in ajutorul clientilor cu produse de manichiura, pedichura, make-up, aparatura si tehnicile necesare. Numele Peggy Sage s-a impus de-a lungul timpului prin creativitate, seriozitate si originalitate, lansand permanent produse de calitate, culori in tendinta, profesionale moderne si texturi fine menite sa protejeze epiderma
."
    
        Sunt foarte placut impresionata de aceste produse si cred ca sunt un MUST in trusa fiecarui make-up artist... Fondul de ten restructurant Peggy Sage este minunat pentru machiajele profesionale. Are o putere de acoperire mare, dureaza foarte mult pe fata, iar daca este aplicat corespunzator peste o baza de machiaj si setat cu o pudra puteti sa nu va mai faceti nici cea mai mica grija. Machiajul va rezista ore intregi fara a fi necesar retusul.
      Fondul de ten mat de la Peggy-Sage este foarte potrivit pentru persoanele cu un ten mixt. Finish-ul acestui fond de ten este unul natural, puterea de acoperire medie spre mare si bineinteles va ofera multe ore fara nicio grija...
      M-am indragostit de blush-ul mozaic. Este extraordinar, arata minunat si este potrivit aproape tuturor nuantelor de ten. Fiind un mix de mai multe culori confera o stralucire naturala, fina a pometilor.
      Pudra are un rol foarte important in orice machiaj, ofera un finish catifelat, seteaza machiajul si este un must mai ales la evenimentele la care se vor face fotografii pentru ca pielea nu va straluci inestetic. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Make-up, Beauty and moreee... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting